1. Järjestäjä

Paalu Partners Oy (3191798-9), Nahkelantie 99, 04300 Tuusula
Arvonta voidaan suorittaa millä tahansa brändin nimellä, jonka Paalu Partners Oy omistaa

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan arvontojen osallistumisehdoista. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että osallistuja on lukenut ja hyväksynyt ehdot.

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla luonnollisilla henkilöillä. Paalu Partners Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

4. Palkinnot, voittajan kontaktointi ja julkaisu

Paalu Partners Oy:n arvontojen palkinnot määritellään jokaiselle arvonnalle erikseen. Arvonnan voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä arvonnan yhteydessä jätettyjen yhteystietojen kautta. Paalu Partners Oy saa julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen verkkosivuillaan. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot ja voittajan julkaisemisen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kahden (2) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, pois lukien konsernin sisällä jos tarvetta, sekä palkinnon toimittamiseen vaadittavat tilanteet niissä tapauksissa, joissa palkinto lähetetään muualta kuin Paalu Partners Oy:n toimesta. Henkilötietoja käsitellään Paalu Partners Oy:n järjestelmissä. Arvonta suoritetaan Microsoft Forms järjestelmässä. Lisää voit lukea Microsoftin tietosuojasta osoitteesta: https://support.microsoft.com/fi-fi/office/tietoturva-ja-tietosuoja-microsoft-formsissa-7e57f9ba-4aeb-4b1b-9e21-b75318532cd9 Tiedot ovat salttuja.

Mikäli asiakas suostuu henkilötietojeni keräämiseen ja käsittelemiseen markkinointi- ja myyntitarkoituksissa niin tällöin noudatetaan Paalu Partners Oy:n tietosuojaselostetta https://paljumestarit.fi/tietosuojaseloste/ Markkinointi ja myyntitarkoituksissa oleva viestintä voi tapahtua vain sähköpostitse tai tekstiviestitse. Voitte ilmoituksella milloin tahansa pyytää markkinointiviestien lopettamisen.

Kilpailun voittaja/voittajat arvotaan satunnaisesti osallistujien joukosta. Arvontojen alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan arvonnan yhteydessä.

Arvonta-ajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. Paalu Partners Oy pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja.

5. Palkintojen toimittaminen

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Paalu Partners Oy ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antamien yhteystietojen virheellisyydestä.

6. Järjestäjän vastuu

Paalu Partners Oy vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä ehdoissa mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Paalu Partners Oy:n ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Paalu Partners Oy:n ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Paalu Partners Oy:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä ehdoissa mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

7. Ehtojen hyväksyminen ja muutosoikeus

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä 020 730 7810 tai info@paalupartners.fi tai postitse Nahkelantie 99 04300 Tuusula. Osallistumalla arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja. Paalu Partners Oy pidättää oikeuden ehtomuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Scroll to Top